Jeg vil kæmpe for et bedre miljø

Som konservativ har jeg både vores kultur- og naturmiljø højt på dagsordenen. Det handler nemlig om, at vi giver en bedre by videre til næste generation. Og hvordan gør vi så det?

 

Som konservativ har jeg både vores kultur- og naturmiljø højt på dagsordenen. Det handler nemlig om, at vi giver en bedre by videre til næste generation. Og hvordan gør vi så det?

Fra min stol handler det om, at vi sikrer sammenhæng mellem byudvikling, kultur og miljø. Vi skal lade vores by vokse og udvikle sig, men det skal være med respekt for lige dele natur og kultur. Vi må ikke lade byudviklingen ødelægge den fantastiske natur, der omgiver os. Vi skal prioritere grønne åndehuller, parker og aktiviteter, der kan inspirere til at udnytte Aarhus’ mange natur-muligheder. For mig er det også vigtigt, at vi ikke lader udviklingen være skyld i, at vi mister vores historie og kultur, som danner fundamentet for Aarhus. Nye bydele og lejlighedskomplekser skyder op og fornyer byen, men vi skal huske vores arv og hvor vi kommer fra.

Mit seneste forslag er i den forbindelse en samlet visionsplan for Aarhus Bugten. En visionsplan, der skal sikre sammenhæng mellem by- og erhvervsudvikling, natur og kystkultur.

Visioner for Aarhus Bugten

Aarhus Bugten omgiver os alle. Det er et stykke natur, der både bruges til erhverv og turisme, rekreation og nydelse. Det er et område, der er genstand for mange interesser og meget forskelligt brug, men fælles er, at det har enorm stor betydning for mange Århusianere.

Derfor er det også et område, vi skal passe på men også et område, vi skal udvikle. Jeg mener det er vigtigt, at vi får en visionsplan, der kan sikre en langsigtet og sammenhængende vision for Aarhus Bugten. En visionsplan, der tager udgangspunkt i, at Aarhus Bugten skal være noget for de mange – i mange år fremover.